vi åker nu


Elin på nyårslunch

Elin kom för några timmar sen och snart ska vi äta nyårs lunch som mamma har fixat! Sen går vi ut och möter Linnea, Elza och Macs och sen träffar vi massa mer. Ikväll sover jag som sagt hos Linnea så kommer inte bli så bra bloggning! Men imorn kommer det mycket bilder från idag. Ha ett riktigt gott nytt år alal mina älskade läsare och nästa år kör vi på bloggning för fullt! Min outfit kommer lite senare i nästa inlägg.

Mår illa då..

Har varit i stan idag med Elin, köpte en tröja till imorgon sen julklappar till min mamma. Mötte sen Filippa, Elza och sen träffa jag och Elin Axel och massa var i alla fall en helt okej dag förutom att jag har sjukt ont i huvudet och mår illa, det måste vara borta imorgon!


im home! i stockholm alltså..

Nu är jag äntligen hemma efter denna låååånga resa med bussen i 9 timmar inatt! Sov dock bara en halv av dom..
Kom hem 6 i morse och sov till 1, det behövde jag!
Har öppnat lite julklappar, även fast det är i morgon vi ska det. Jätte fina i alla fall, resten öppnas imorn! Bilder kommer sen.

Åker och möter Elin nu!



im up but not on top.

Har nyss ätit frulle med hela tjocka släkten, somna halv 7 i morse så är ganska så död just nu. Svimmfärdig ärligt talat. Idag har jag absolut inga planer men vi åker nog in till stan elelr går.
Här har det snöat som F A N inatt flera decimeter så det går och åka pulka och sån skit :D

Nu ska jag försöka få på mig nå kläder typ mjukisar och fjällis, vackert vackert..
Lite bilder från igår, kommer fler sen!

godmorgon

Mena godnatt nu har Bill läst godnatt saga och nu ska jag försöka sova!


Här kommer den, såååå fin min prinsiboy♥

En dag gick världens finaste flicka på stan som hette Ida. hon Skulle träffa en kille som hette dårå Bill kartellen rich buffallo king jose saint aldo. Han är söt men ida är sötare. Bill är jävligt kör på ida och han ska lämna en lapp till Ida. I lappen står de får jag chans på dig? han är nervös :S, när han kom fram till henne sa han hej och skaka hand med henne . dom satt på donken och de var alldeles tyst.. men då tog Bill kartellen rich buffallo king jose saint aldo upp lappen la den på bort och sa varsågod. Ida öppnade lappen och började gråta  . Bill visste nt va han skulle göra han blev så rädd att han kissa på sig. hon fortsatte att gråta medans hon kom fram till han, hon krama om han och sa ja. bill börja gråta och bajsa på sig av glädje sen gick dom ut tillsammmans från donken med varsin cheesurgare i handen och pommes i den adra , sen levde dom lyckliga i alla sina dagar . slut! baby jag älskar dig 

heeeeeej bloggen

Just nu ligger jag och lyssnar på Barney- I love you som Bill länkade till mig och ligger och drar min natt humor jag är sååååå rolig måste jag själv erkkänna men jag är ju seriös nästan.. Ska sova på saken och det blir nåt sova i natt men nu hostade Bill nyss och jag för en och en halv kvart sen så måste tagga breee. Puss på er


-He is the only thing in my head-


NU HAR ALLA KOMMIT..

Nu har alla gäster kommit och dom vi åkte till Frankrike med i somras, var längesen vi sågs så ska gå och vara lite social nu!
EFTER-

gårdagen som var..

Igår var jag och träffade min Tilda, som jag inte träffat seni somras! Var sjukt kul och träffas och prata, sen gick vi och fikade på Wayne's standard. Hade i alla fall jätte mysigt, hoppas vi ses snart igen!


-

Förlåt för jätte dålig update..Har bara haft fullt upp med alla släktingar och kompisar, hoppas ni förstår.
Idag har jag varit i stan med min storasyster och bror, han fick världens godaste parfym, rekommenderar stort till er killar!

FÖR DEN DÅLIGA UPDATEN..


FÖRSÖKER I ALLA FALL BLOGGA. NU BÖRJAR JAG IGEN. PUSS♥

det finns dagar också, men inte så långa..

Tänkte sätta på Dear John men det finns ju en morgondag också.. Tror det blir lite fejan sen gå och snarka. Imorn ska jag åka och träffa Tilda, har inte sträffats sen i sommras!? Och min storasyster och hela fadderullan!

Trött flicka efter alla dygnade nätter..

The boy who.. is the real one.

















nyårsoutfit; check!

Hej på er, kom ganska nyss hem från en lång men mysig dag på stan. Hittade vad jag ska ha på mig på nyår och sen en annan jätte fin och framför allt skön tröja. Sen tog jag och syskonen en pause och gick och fikade på Wayne's Coffe och min Chailatte smaka bara mjölk så gick och klagade när jag hade druckit upp nästan hela, och fick en helt ny haha, vad snällt!

sitter så konstigt så blev heeelt cepade bidler..

internet: av.

Nu stänger jag ner internet och sätter på filmen, går upp tidigt imorn för att åka in till mellandags rean, men slänger in ett inlägg innan jag åker. Puss


torraste humorn ever..

Sitter och garvar åt mina egna skämt medans Elin är helt inne i wordfued, HAHA så kul!
Ska upp tidigt imorn så tänkte sätta på en film nu, det blir en skräckis med Elin luren.



så snäll är man.


Har fått beställning på te, av halva familjen och snäll som man är ska jag gå och göra te till alla nu. CHAI♥

Film all day all night

Åt nyss middag, kocken i huset som har 40°C feber också gjorde maten som vanligt, stackarn!
Idag eller idag, gick ju upp 4 och har sedan leget hela dagen framför tv:n, hela familjen är ju sjuk så vi tog en filmdag och har sett Ensam hemma igen- vilse i New York, Hur många lingon finns det o världen? och I rymden finns inga känslor, var faktiskt sjukt skönt med en slappar dag bara det att jag inte kommer somna ikväll..Får väll dygna igen då?



Morgon lalal lala..

Så ser jag ut just nu, och har gjort hela dagen.

Cola och philadelphia.

Cp hand haha, igge den..

HAHAH

Har hällt ner två kilo salt i min brorsas kaffe och han sitter och gör värsta grimarserna fast han vet inte att det är salt i HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

godmorgon, eller?...

Pappa om nyss hem och då gick han in och väckte mig, undra hur länge jag skulle sovit annars?.. Somnade i och försig kvart i 6. Papii hade varit på akuten och hade streptokocker (stavas) i hela halsen, stackarn! Bara inte jag blir smittatd som mådde dåligt igår..
Haha var inte beredd på typ nån..

en sista gång..

..God Jul, nu är julafton över. Måste försöka sova nu men kommer inte lyckas hehe.. Imorn åker vi till Familjen borta i stor villan med andra ord, dom vi åkte tlll Frankrike med i sommras. Godnatt!

dom gjorde min julshow..


Musik klass var helt grymma på Julshowen i år! Man såg verkligen att scenen var ert hem, och musik erat liv! Alla älskade er, ni skrev historia som alla säger. Ni kan vara sjukt jobbiga men kommer ändå sakna alla sen när ni går ut nian. Ni ska bara veta att ni är rockstars allihopa.



vad ska man göra?

När man inte är trött och inte kan sova och inte kan lägga ifrån sig datan? Det undrar jag..

HEJ HEJ DÖD GRIS!↓

jag sover inte..

Här är det fullerulle ni vill inte veta haha.. Nej men här händer det mycket saker, musik spelas och nu tänkte jag se på film med vet inte vilken?.. sitter och pratar med min syster, Elin, David och några fler så kul har man!

Såhär vacker är man just nu!.. Har på mig världens skönaste morgonrock, har ju dock haft feber idag (igen)

julklappar 2011..

Platt tv
Iphone 4 när jah kommer till Stockholm
Nalle-morgonrock
Converse tjocktröja
Converse väska

♥ 2lax

♥ Arband- Princess

♥ Hårspray, nagellack osv.

♥ Mamma's julafton på Nyårsafton, ännu mer presenter där!



Julmys, direkt från soffan

Kan du vissla Johanna visas på vår tv just nu. Hoppas ni har det jätte mysigt, vi bestämde oss för att vänta med att öppna julklapparna efter Julbordet istället, lägger upp bilder då!


Jag älskar dig min bror, mitt liv, mitt allt ♥


Kalle dags..


Sitter här med min storasyster och fick nyss världens finaste present av henne, ni får se sen!
Nu kollar vi på Kalle Anka och snart är hela skäkten här, sen blir det presentöppning!

dom blev inte så dumma ändå..


Sitter nu med kaffe och pepparkakor, dom blev inte så dumma ändå och min familj har redan ätit upp typ hälften så dom kan inte varit så hemska i alla fall!

christmas morning

Godmorgon på er, Sovit gott? Själv sov jag ju inte så länge hehe, men idag blir det en lång dag!
Här städas det för fullt och jag sitter själv med en tuggummi påse, inte bra...
När pappat hämtat Hannah blir det att öppna lite julklappar, har ingen aning om vad jag kommer få..
Bjuder på dom bara för att det är julafton!

natti angels

Min storasyster Hannah kommer hit imorn klockan 10 och då måste vi vara uppe, kanske borde sova några timmar i alla fall om jag ska orka med Julafton imorgon eller idag eller vad man säger haha!
Godnatt & Godjul!

pepparkakor: klart. godjul!

Har bakat pepparkakor nu utan formar haha men Ida fixar allt och dom blev jätte fula! God jul på er!








blogg u later

Wille ska skypea nu, ska gå och baka pepparkakor om jag orkar haha.. Men bloggish innan jag lägger mig!
Hahaha? Låg på datan..

julmusik


det förtjänar han..

'
Steve Jobs huvud ska kanske komma som ''logga'' i äpplet på ''Appe loggan'' Tycker faktiskt det var riktigt coolt, och det förtjänar han!

 

apple-logo-825.jpg


hon mår inte bra..

'
Natti from Hell..Hon mår ju verkligen inte bra någonstans. Hon beter sig som om världens kretsar kring henne. Hon pratar om fula männsikor, att hon inte tål dom? Där ljuger hon stort för hur kan hon klara av sig själv då? Helt sjukt pinsam hon är, hon kommer ångra allt så mycket, hon har redan hela Sverige emot sig.

Kissie reagerade också på hennes sjuka beteénde och nu har hon gjort ett pinsamt svar till Kissie..

pynta julgranen

Jag har jätte kul jag vet, snygg startbild javet! the real Ida..

macbooken

Ibland har man världens bästa brorsor som idag, då William föreslog att jag fick ha Macbooken hela veckan om han fick X-boxet, IIIIII älskar den, allt finns! Photoshop, Ivideo, kamra ALLT. Kärlek till Macbooken och William♥
Dock är det ingen lampa tänd, bara julstjärnan.. Men ändå blir det bra bilder!

nu har man vaknat

Nu har jag precis vaknat och har varken lust att äta eller dricka och är jätte förkyld. BLÄÄÄ. Buss resan gick väll bra, messade med tusen pers (tack och lov!) och deckade sen vid halv 3m stackars min brorsa som inte sov på hela natten, för nån spydde sen ner hela toan och hela bakre delen av bussen EUUUUWW!

NU ska vi åka in till stan och fixa massa saker sen träffa massa och ikväll ska granen pyntas, pepparkakor ska bakas och alla paket ska under granen osv. Fulle rulle asså men ska försöka blogga så mycket som möjligt ändå!


Gammal bild på mig och Elzzzis


var tvungen att öppna..

Åker nu om en kvart, och då blir det buss i 8 timmar, maj gaaad hur ska jag klara mig!? Alla kan gärna messa eller/och ringa mig, tack! Bloggar imorgon när jag är framme och kamran är såklart med, annars får ni ha det så bra tills vi hörs! Puss
Fick ju ett paket av Linda från Forever21 från USA och var tvungen att öpnan det. Fick en jätte fin skinnjacka! Perfect, min som är helt förstörd!








haha du fattade riktigt fel..


KommentarTid
alba om nyårs villkor..:
Så att om du inte handlar så får du inte vara hemma på nyår? elr? fattade inte rikitg....

22 December, 17:21
Svar; Haha tror du fattade allt lite fel här! Jag ska egentligen vara hos min pappa på nyår, och min mamma kommer jobba veckan efter jul. Men nu vill jag fira nyår hemma och då behövde jag i alla fall åka och handla mat till mitt djur som inte jag gjort på 3 månader, så då var det min tur. Och om jag inte handlat så skulle jag ändå fått vara hemma såklart!? Men kände att det lilla kan jag i alla fall göra, gör faktiskt ingenting och måste bli bättre på att hjälpa till här hemma!

baby i like it

Har handlar maskar nu och har unnat mig själv med Is-Chai och Kexchocklad, nu fattas bara att slå in ALLLA presenter och packa väskan..

nyårs villkor..

Nu ska jag ut och handla, villkor att få vara hemma på nyår och gör allt för det just nu!










im ready to met the day

Nu har jag duschat och sådär, ska bara klä på mig och sminka mig lite. Sen ska jag ut och handla sen ringa boysen. Måste sen hem och packa, åker ju upp till Umeå ikväll i en vecka, kommer nog inte blogga lika mycket som vanligt men nått inlägg per dag blir det!

Nyduscad:

Aja..

Nu laggar blogg.se igen och de ser helt cepat ut så kan inte lägga in några bilder , men tror ändå ni inte vill se mig just nu. Hoppar in i duschen, bloggar senare!

stressig dag..

Imorn ska jag upp tidigt, duscha och åka och träffa två små pojkar innan jag åker till pappa. Sen måste jag fixa tusen andra saker och framför allt PACKA. Hörs imorn. Puss
Skit gammal profilbild.

julklappar hos fannybunny

Ska dricka upp min cola sen åker jag till Fanny och byter julklappar sen har vi det mysigt! Båda är jätte trötta idag, efter igår, och allt så det ska bli skönt med en hemma dag.♥
Orkade inte sminka mig idag :)

hahaha so emo style?!

Var inte beredd och min lugg ramla ner haha ser ut som ett EMO!?

frulle rullar in på bordet..

Har precis ätit frukost och pratat med Elin i en halvtimme om absolut INGENTING. SÅ nu kanske vi borde bestämma vad vi ska göra, måstei alla fall hitta en till julklapp till min bror..




Nyvaken, osminkad chicaa

Gårdagens bild:

Mitt mandarin skal. Såg det efter nån timme efter jag ätit upp mandarinen.. HAHA

julshow!

Förlåt för att jag inte har bloggat, men har haft repetitioner hela tiden och idag hade vi ju Julshow! Kom ganska nyss hem efter sista föreställningen. Har varit en dramatisk men väldigt bra dag, tack till två personer som alltid får mig glad, ni gjorde min dag. Såg faktiskt Julshowen själv, den då jag inte var med, själv tyckte jag den var sådär haha men vi

Ville bara säga till Ida Holmström, som sista dagen som ''Kulturama elev'', att jag älskar dig och kommer sakna dig så jävla mycket. Du var den som ALLTID fanns där när ingen annan gjorde det, när jag var själv, ledsen och glas framför allt! Kommer aldrig glömma dig, även om vi kommer glida isär varandra, men så länge du känner att du valt rätt och mår bra, så gör jag det med.♥

Just nu, sliten chey;












Har kvar mina korkskruvar haha..


telen med elin

-Godnatt

SVar på kommentar..

KommentarTid
Anonym om största hissen just nu..:
Hur har du fått dina "hiss & diss - skyltar" sådär "avspeglade"? Supersöt blogg! :)

Svar; Det fixar man jätte lätt på t.ex power point där det heter ''skuggningar'', eller på photo shop. Tack så mycket!


Anonym om lagg?..:
Hur mycket kostade tröjorna? Superfina! :)

Svar; Tröjorna kostade 200:- kr styck. Visst är dom? :)

Georgelin (-------------------) om DAGENS SOM VARIT, måste läsas:
Great site and interesting informations. THX!
Svar; Hahaha your welcome.




gris och onepiece..

..Det rimmade haha. Just nu sitter jagi min Onepiece och äter på en marsipan gris, fråga inte varför?
Har fixat massa saker till imorn inför julshowen, så nu är det bara kläder som fattas!
Min fina gris.

here i am, spåra the wave

Har äntligen kommit hem nu.
Kvällen som var, var heeeelt flippad! Träffade massa roligt folk, både dom man kände och inte, och dom som det var länge sen man såg! Vi hade våran egna dansruta på balkongen haha, SO ida style (HAHAHA ni fattar) Tyckte dock att vissa var alldeles för oförsiktiga och ''bjöd'' på sig själv för mycket, även vissa få av mina kompisar, men alla gör sina egna val. Hadm i alla fall en gaalet kul kväll med bästa tjejerna sen sov jag hos Maja och vi två la oss vid 4 hehe..
Bilder innan the wave:
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
Energi dryck såklart ;)
image description
Bilder tagna från Majas blogg!

the wave next

Blir upplockad vid medis snart och åker hem till Maja, äter och fixar oss sen vidare till The wave! Ska träffa sjukt många där, kommer inte känna igen folk hehe.. men det kommer bli hyyyypat! Sen sover jag och Elin hos Maja!
Osminkad flickaa

jag ser det snöa

Mamma och jag pratade faktiskt imorse om att det är sjukt att det inte kommit snö än och det är den 17:onde December!? Men nu snöar det, bara för det haha.

repetitioner

Har jätte mycket repetitioner inför julshowen nästa vecka i Filadelfia.
Kommer vara sluuuuut nästa vecka men LOOOOOv. Aja måste go back to work nu vi hörs ikväll! Puss
SAKNAR..

ni vet var jag bor..

Vad tycker ni om Mange Makers nya låt? Max skröt ju lite sådär om sin beatbox haha, så rooolig. Men vad tycker ni? Självklart så är den delvis inspelad på min gata utanför min port. Alla vet var jag bor nu, tänk lite!? Haha nej driver, söder som söder bästa gatan jag rullar fram som mange mange♥

Själv sitter man ock dunkar den, jag menar vad gör man inte my södermalm boyyyys? Faktiskt riktigt bra!

lagg?..

Blogg.se har laggat som fan, vet iiiinte varför? Sjukt jobbigt, hade ju planerat massa men men...
Igår var jag och Fanny inne i stan och hem fick jag med mig två tröjor från Hollister.
Jätte mysigt, var ju jäääääätte längesen vi var tillsammans så vi hade kul och skratta mycket!

Idag har det varit en helt knazboll dag, hänt massa grejer men man går ju i K*kodrama så..
Så stannade på skolan en extra timme och trösta massa sen åkte jag och Elza hem till mig, åt pizza sen åkte vi in till stan och försökte realaxxa lite och det gick ju sådär då.. Men vi hade jätte kul och har handlat massa julklappar!










var inte beredd haha..

knäääääääck..



Gick inte så bra även om jag försökte vara seriös men dom två tröjorna fick jag med mig hem plus maaaassa julklappar!



fabiean..skriver

hheej detta är britta som skriver =)))) alla korvar hahahahaha

Bild som jag hittade på datorn, unni landholm heheheheeh / FABIAN

tagga helgen

På Lördag blir det Wave med girlsen, längtar sjukt mycket bra avslut på året eller vad säger ni!? Haha vi ses där.


Dock har dom skrivit fel åldersgräns på biljetten.

luciatåg? nejtack!

Måste vara i skolan imorn kvart över åtta för att vi ska se på femmornas luciatåg!? Skippar gärna det börjar annars fem i nio -.-
Bläää på dom.

..

Som ljuset i mörkret, som leéndet bland tårarna, som handen i handsken. Mammas ersättare och pappas beskydd. Du var perfekt.



miss it

Jag vet alla barn gillar mig. Haha stackars barn!
Hittade en jätte gammal video..

jag valde.

Fick välja middag idag men eftersom jag knappt orkade äta något igår så blir det tacoo idag igen!


When she smile, i smile.

Ville bara säga att är sjukt glad att jag och Fanny umgås igen, har saknat henne stort oavsett vad alla andra har sagt.

1 thing 2 to 3 words 4 you I love you♥

nödvändigt inlägg

Stackars min tunga!.. :(



Jag gillar närbilder! :D Haha fyfan vad tråkig, bara jag om fattar..

i was happy but you make me sad

Har varit en sjukt konstig dag men ändå jätte bra! Varit helt hyyypad haha! Hade dans sen ju det är ju måndag!? Nej men det var sista gången för terminen så vi gjorde massa grejer..
Just nu sitter jag och dricker Is-Chai och äter godis FETTTTOOBARN
HAHA kolla mina läppar!?..
Träning ger färdighet, eller hur? Nej jag driver men bjuder på lite vackra bilder!..

slut körd

Rubriken lyder. Mitt liv går i en bergochdalbana och imorn blir en händelserik dag som jag ändå ser framemot så måste få lite sömn.
Arkiv bild

-

Ni spelar ut mig som om jag var en boll. Ni använde mig för att hitta till varandra. Kan det bli lite mer falskare?


vad kan det vara!?

Fick massa julgodis av Linda plus ''något'' från Forever 21 vilket är en av mina favorit affärer, vill öppna nu!?..

Ni vill äta upp er data..

Här snålar man inte på bilder nej, visst ser det gott ut?!

godis för hela julen!

Hej på er, haft en bra dag? (Inget svar) Själv har den varit toppen!
Det var en jätte stor julmarknad mad massa saker! Köpte jätte mycket julgodis och sen koncentrerat Chai så jag kan göra egen Chai-latte hemma! Bra va!? Då behöver jag inte slösa pengar varje dag på Wayne's Coffe och Espresso house för det är exakt samma.
Slutade med en lunch och fika sen åkte vi hem.
Har radat upp nästan allt julgodis på mitt skrivbord, vem vill komma hem till mig? Haha
Bilder från dagen kommer i nästa inlägg, dom ligger på datan men ska äta Tacooo nu!


Hoppas ni ser bilderna, för det gör inte jag!..

upp halv 9..

Varför slösa bort 90min när man ändå vet vilka som vinner? BRA DÄR BARCA, KÄRLEK TILL ER♥
Måste upp halv nio imorn, ska åka på Julmarknad lååångt borta haha! Så tänkte nanna snart, tar med mig kamran då!
Tog ganska nyss haha..

barca in my ♥

KOM IGEN NU BARCA VI TAR HEM DET HÄR! VI LEDER OCH VI VINNER.

en gång barca, alltid barca.

När jag var liten var jag största Barca fanet såg Barca 98- pojkar spela haha fyfan vad jag skrek!
Hela min familj håller på Real men jag kör mitt eget race som med allt annat, jag menar varför gilla något bara för nån annan gör det?

2-1 till Barca♥

lördagens outfit

Körde bara på två drag mascara idag, det är ju helg.

nu är det jul igen

Har ägnat många timmar till att slå in massa paket och sen blanda jag ihop alla (-.-) så var tvungen att göra ''God jul-'' lappar till alla haha men dom blev väldigt vackra så mobba dom inte!



åker till ida nu


im avake..

Har vaknat till liv och ätit frulle, har ingen aning om vad jag ska göra idag har pratat med några men vi har inte bestämt vad vi ska göra än, hmmm?..

now, im ready to dream about you. about us.

Har gjort mig klar nu, är dock inte trött men ska sova så länge som möjligt imorn och den som väcker mig är död. Hörs då, Puss

Im so happy, Im so glad, that i found you♥

vad hände med färgen?! Kom tillbaka!

INGA redigerade bilder.
Har jätte bra pigment i kroppen vilket betyder att jag har jätte lätt att bli brun, så brände mig redan i Juni och fick massa solutslag och skit som ni ser på första och andra bilden men brun var jag!?


Alla bilderna var helt i Oordning och jätte fula slumpade men här bjuder man stort!

största hissen just nu..



Elin Hedelius..Min bästavän. Skulle göra allt för henne, så som hon gör för mig. Redan dom första dagarna för 4 år sedan vissta jag att det ska alltid ska vara vi. Vänner har kommit och gått men du är den ända som tagit klivet in i vårat liv på allvar. Finns ingen på hela jorden jag kan skratta så mycket med åt ingenting? Våra samtal när vi just sagt hej då, på kvällarna på mornarna osv. Skulle kunna sitta och skriva tills jag dör hur mycket jag älskar dig men du förtjänade en stor fet hiss, mi amor
Som vi alltid sagt, Hand i hand livet ut habibi.

love is also to love the life.

Skalan på mitt liv har legat lågt och har inte haft lust till något alls vissa stunder. Joo, att försvinna. Men jag har också insätt att om livet har 1000 anledningar att gråta, varför inte visa livet att ha 1000 anledningar att le? Den första månaden på den här terminen var ett helvette och den andra med. Men börjar älskar mitt liv nu, har dom här sista månaderna känt mig, fri? Från allt, allt jobbigt. Har till och med lust och gå till skolan nu för tiden, hur bra som helst va? Jag skiter fullständigt i vad andra människor som änns orkar lägga ner onödig tid och energi på mitt liv, för jag står för den jag är och för det jag tycker. Väljer helt själv vad jag vill göra och inte, vilka jag vill vara med och inte.
Ska inte skriva en bibel nu men trots allt skit som varit trots alla komplex jag har så börjar jag älska mitt liv.



Bara för att jag inte kollar på idol..

Så måste jag kolla på finalen, annars sviker man j usvenska folket? Haha så mamma har ställt fram godioch och dip och grejer så nu blir det Idol!


Tycket Hon med blont är bäst, men vet inte vad dom heter haha..



i like black and wite

Det regnar ute.. Igga mitt lockiga hår! ♥


Oberedd men jaja..

gymmet osv.

Sitter hemma hos Elin nu, och hon har utegångsförbud så vi har det chill här hemma hos henne!
Vi hade planerat att träffa massa men det blev en mysig hemmakväll istället, med jätte god mat!
Ska åka hem om ett tag, det kommer ju en dag imorgon också, right? Nej men vi hörs då-


FINA.


sick in head

Mår illa och har värsta migränen, nån som vill kommao ch surva mig?! Nej men tänkte packa upp, kolla på Engelskan och sen lägga mig. Måste komma till skolan i morn annars IM DEAD.

Ser ut som clownen i Saw haha..

next stop- dusch

Jump in the shower now, efter it's English tiiime? Måste fan kunna Engelska flyande sen när jag flyttar till USA, och till språkresan i sommar!

Hit ska jag och Unni på språkresa och vi sköter skolan!

alla som messar..

Alla som messat mig, har inga batterier på luren så kan inte svara, så ni behöver inte skriva dissare/ X-are på chatten! Puss


bara för att jag hatar att älska dig-


when you smile, i smile. And i will fight until the last day-


Nu blir det middag

Är inte ett dugg hungrig trots att jag inte ätit något idag, i alla så blir det chicken nugget's så det ska bli gott!

bombad..

Kom ganska nyss hem har varit hos Mimmi med Julia och dom bomba mig med nån jäkla spray(?) till typ toan, i mina byxor och överallt sen misshandla Julia mig typ haha, nej men vi pluggade Engelska också, så duktig var man!
Dagen gick segt i början men slutade bra, hyyypad men varför för ni inte veta! ;)



cilenare

Har SO och sitter och skriver om chile, älskar chilenare så fina!


stressigt som vanligt..

Vars som alla andra mornar väldigt strssigt men åker och möter Elin nu!
Random osminkad bild!

snälla gode gud, gör mig frisk?!

Har skit ont i halsen/öronen pga alla problem jag har nej men slutar aldrig?! Vill bli frisk nu nu nu!
Nu är pyjamasen på, och ska wash off så vi hörs imorn!
Söt tjej va?
Måste visa mitt fiina linne:






Ur gulliga strumpor, right? Favourites...

coolt va?

Har inte så mycket för mig så provade den här facebook statusen för skojs skull, och det funka!?

chokletbollar at filippa

Varit en helt knas dag, men blev skit bra när jag och Elin kramade varandra så jag bokstavligt talat flög iväg på golvet. Åkte sen hem till Filippa och åt lite mellis eller lite och lite hehe..? Sen bakade jag chokladbollar till oss, duktig flicka!

Tänker lite där i slutet haha?..

Fina bilder va? Haha skulle inte tro det :)

älskar mitt liv.

Inget emo här inte, nej men nu ska jag gå och dejta kudden snart, tar ju inte sådär en timme på mig och göra mig klar heller.. Puss


Mami my angel

Mamma kom ganska nyss in med kladdkaka och te till en sur trött cheey..

Hej, Jag är svensk. Hejdå.

Kan den dansen fett stolt.

snö?! Driver ni? vill bada ha sommar!

Gamla bilder med härliga minnen!...

#&889*Efd65&/%/FU&W¤&UU%(/I¤/&W%#&¤T¤W

DAMP PÅ MITT INTERNET ÄR SÅHÄÄÄÄR NÄRA PÅ ATT SLÄNGA UT MIN DATA GENOM FÖNSTRET GAAAAH GÅ OCH DÖ DATHELVETTE!

håll dig till språket mannen-

Svenskar som pratar blatte..Tycker det är både töntigt, jobbigt ochh onödigt? Jag menar, varför göra sig till och prata nåt man inte är? Killar som gör det är det väll inte hela världen, men tjejer? Som säger ''wallah'' ''på gud'' finaste ''bror'' till en tjej? Liksom ''Wallah bror, tjockt kattig gött jaoo'' jag menar? Hallå?! Låter helt sjukt fult.
Bort med blatte grejen på äkta svennar!






min favorit bild försvann

GLÖMDE SPARA DEN

lite nytt här va?..

För er också? Haha vad gulligt då...

Aj min tand..

Hej på er alla glada människor :D Nej men HEEJ, har inte så mycket att berätta, har varit en helt vanlig dag. Nästan.. nej det har det inte?! Haha men gjorde en grej efter skolan som jag tyvärr inte kan ta upp sen åkte jag hem och såg att mina två framtänder har spruckit och en har det rammlat bort en bit från!.. :'(
Förlåt men vad gör jag och mina kompisar!? Slåss ju som fan haha!
Nej men mamma ska ringa tandläkaren imorn, för den är skit vass och måste slipas ner, jätte intressant.
Men ska äta nu HEJDO.


Mobba inte min toooooofs i början! Asså jag mår inte bra?..







Försöker visa min tand..


Glömde att jag satt på kamran.. men skulle ta ut min super fula tofs haha




Försökte vara lite seriös i slutet och man lyckas ju, right? hehe.. Bjuder på dom buddies

som mona lisa har sitt leénde!?..

Visst var det sjukt likt? Hahaha..!

He's yours. It's ok.


after the dance..

Är hemma från dansen och mår skit illa är hungrig! Och mamma är och handlar, jätte intressant javet.
Har hänt en grej som inte får hända men det blev så ändå typiskt mig..?
Bara ääälskar den sista bilden på här nere! Haha inte seriös nånstans, bjuder på dom!
HAHA kolla min miin!?


godnatt, imorgon blir en bra dag.


blogg lagg?..

Nån annan som känt att blogg.se laggat? I alla fall har jag inte kunnat blogga pga det men nu verkar det funka!

take a boule for you. i should have?

Var knäpp när jag gick i femman!?

hittade på datan..

Hittade ett jätte gammalt collage..

Åker nu!


Failade bilder med eltandbortsen

Åker om 10 min, borstar gaddarna och ska sminka mig. Puss

Julshopping

Idag blir det julshopping, ska handla massa julklappar med tjejerna! Sen fikar vi.
Har aldrig snålat med Julklappar till folk, men i år blir det bara 11 stycken som får av mig, I'm sorry!

jag vet att hon älskar mig.

Är inte ett dugg trött men ska ändå försöka göra mig klar, ta på pjyamas osv..
Ska ringa min älskling också och han som inte messat då nej men ska svara nu! Okej ni behöver inte fatta, gör knappt det själv, Puss
Saknar mitt blonda långa hår..

det gick snabbt att sluta sakna någon

Hahaha BR leksaker varning där.
En dag blir du överkörd av ditt eget beteénde.

min nya drog..

Lypsyl strawberry..Har massa tusen miljarder dyra (och billiga) läppsyler hemma och har testat alla och bäst av dom är min lilla Lypsyl Strawberry baby mjuka läppar på en gång! Rekommnederas stort om ni är som jag som får skit torra läppar när det är kallt ute!

brist på liv

Vad gör du just nu? Sitter och skrattar åt en person, fb och musik

Vem chattar du med? Jonte, Manne, Hannah, Elin och Julia

Vad pratar ni om? Haha massa roliga grejer men bla The wave

Vad för blogg läser du? Läser bara fyra bloggar dagligen som jag sa och läser ingen av dom just nu.

Vad tycker du om den? Dom ända jag känner om dom fyra är Unni och Dessie och dom är bra och roliga!

Humör just nu? Glad, irriterad och elak haha nej men jo men inte mot nån som vet det personligen så, haha..

Klockan är? 00:18

Lyssnar på? Gyptian- Love you

Vill just nu? Att min älskling ska vara här och krama en viss med ett rep runt halsen♥

Klädsel just nu? Tub topp och tights

Bild just nu?









Du är så fin men din insida gör dig så ful-

Stor fet box på dig

love for you is the word that later does not mean anything.

Varför göra inlägg om du ändå ska ta bort dom?
Varför så en blomma om den ändå ska dö?
Varför ge mig nyckeln till ditt hjärta om du ändå tänkt byta lås?
Varför torkar mina tårar när du sen blir skälet till dom?
Varför jag att du älskar mig när du en gång tänkt hata mig?
Varför säga föralltid när du menar tills du sviker?
Du är svårare att läsa än 喜歡你喜歡你 i min Svenska bok.

middagen blev..

Blev mat framför tv:n. Min bror gjorde middag idag, så snäll som han är medans jag sprang runt och hade spagetti krig HAHA omg! tror jag kollat för mycket på Narnia..

Spagetti och köttfärssås:



Såååå härligt!..

Blir så full i skratt när man får höra att personer som verkas hata än och aldrig skulle kunna tänka sig trycka in sig på min blogg, följer den vardagligen, lite kul haha!
Själv följer jag bara 4 bloggar, var av bara en av dom ägs av kompisar, och det är Unni's blogg.

Men alla läsare är välkomna!

film time i julmys


-Rubriken lyder



















Sätter på en film nu, mår dåligt igen och har världens träningvärk efter gymmet igår..




angående mina syskon..




E om SVar på kommentar..:                                                                          Utkast: Nov. 28, 2011             Utkast: Dec. 4, 2011
Har du några syskon?? :) Ps: AS FIN BLOGG!! <3

Svar; Jag har två riktiga och en låtsas bror, har inte nämnt dom
men dom är så mycker mer värda än så:


Min storebror: Robin 16år
Kopia av mig utséende mässigt enligt mina kompisar och familj. Har spelat fotboll sen han var 5, men slutade i våras (?) men tränar nu istället hela tiden. Har gått igenom väldigt mycket tillsammans, står varandra närmst och om det är nån som alltid får mig att skratta är det han.
Min storasyster: Hannah 23år
Har bott i Thailland i 8(?)månader, jobbat på resturang och designer på fritiden, världens roligaste, sötaste och snällaste person. Saknar dig dock jätte mycket!
Min låtsas bror: William 13år
Har spelat alla olika möjliga sporter, men sist spelade han innebandy och fotboll. Galnaste människan jag vet men jätte rolig och kan vara jätte snäll! (haha)

''Om jag skulle behöva välja nåt i världen att inte förlora, skulle det vara mina syskon.
Med dom kan jag uppleva allt, och dom är tvättäkta. Dom är mina skyddsänglar.''





Älskar er mer än allt annat, ni gör mina dagar♥


SVar på kommentar..



Elloo om julpyntar:
Bor du i lägenhet? Har för mig att du skrivit att du bor på östermalm eller nåt? Minns jag fel haha? Hur stor isf? 
Jättefin blogg, hare gött! (;

Svar; Jaa, jag bor i en lägenhet, i en 5:a på Södermalm. Tack så mycket, detsamma!




Lite små bilder av halva mitt rum



just chilliiin'

Har kollat påp Sex and the city 2 hos Mimmi och druckit massa Obo'y! Käääärlek. Har facerapat henne som fan haha, ska snart åka men bloggar när jag kommer hem!



Haha hitta på Mimmi's data, hon säger att det är mina men vet inte haha?..

just chilliiin'

Har kollat påp Sex and the city 2 hos Mimmi och druckit massa Obo'y! Käääärlek. Har facerapat henne som fan haha, ska snart åka men bloggar när jag kommer hem!



Haha hitta på Mimmi's data, hon säger att det är mina men vet inte haha?..

pallar inte daTAN NÅ MER..

Har sjukt ont i huvudet så kanske borde börja med att stänga av datan? Ska göra te, och se tv har inte sett på tv på ty ÅR?!

arg som fan

Arg på allt just nu ALLT ALLT ALLT ALLT ALLT ALLT ALLT ALLT ALLT.
Plus, min huvudvärk har kommit tillbaka.


S to the K to the I to the T.

trött cheeey

Var hemma hos Elin efter tha school, blev hotade att bli nerslagna på tuben påväg hem av ett psyko haha?
Sen drog hon på träning.
Sitter och kollar på Dunderhumor HAHA så tråkigt så man skrattar!?..

Haha fråga inte, gammal bild!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!