Crazy day in city, måste läsas!

Hej på er, min bloggning suger, javet. Har varit en galen dag i stan och lite andra ställen i Stockholm. Mötte Fanny och Maja i stan sen har vi träffat ovanligt många! Vi åkte runt sex och mötte Sophie,Elin,Celine,Maja och massa andra, träffade också Linnea som det var sjuk längesen jag såg! Gårdagen vill jag inte minnas, kan bara säga såhär, jag och Elin var i bumbiland och körde camping på plattan..


Döda sig själv?

Nåt jag faktiskt är väldigt mycket emot är rökning. Jag menar, varför skada sig själv, få gulare fulare tänder, ge sig själv större risk till 70 olika sjukdomar och framför allt när man är barn. För vi rankas fortfarande som barn. Det är bara så patetiskt att röka, det spelar ingen roll vem det är utan jag säger det här till ALLA inklusive mina kompisar. Jag ä faktiskt stolt över mig själv och säger alltid nej till cigg när mina kompisar frågar, inte äns ett bloss. För varje bloss skadar än själv och personer i sin omgivning. Det värsta av allt är när folk frågar varandra "här, ta ett bloss" osv helt sjukt att man vill utsätta sina kompisar för sånna stora risker.
Ni som röker, eller "tror" att ni röker och är beroende, sluta bara och gör något bättre med dina pengar och ta vara på ditt liv. Tro mig, ni kommer ångra er så stort när ni blir äldre. Svik inte din familj, visa att du kan bättre än att röka.


PRo brud

Duktig flicka, som nyss kommit hem från en lång skoldag och dag i stan, har gjort sig mat. Nudlar! Typ såhäääär duktig!.. Var nyss på bibblan också, var tvungen att låna en bok på engelska till skolan så nu är det gjort!


På tala om ingenting!..

Snart är det sportlov och då åker jag och förmodligen Unni upp till Norrland igen och åker skidor, längtar! Sen efter lovet blir det skidor i Romme med min älskade klass.
Ny duschad och fördig, tänkte se på top model Sverige men håller på somna här så nu ska jag sova, har mycket att göra imorn så berättar det då!


Man ser tydligt att jag ska med tror jag nog..


Valentines day

Har varit en toppen dag faktiskt! Fick skjuts hem till Unni av hennes söta mamma. Vi, alltså jag, Unni, Isa, Fanny och Filippa åt en mega stor mellis, busa massa med Alex och hans kompis sen åt vi jätte god middag, blev dock mätt efter halva tacon haha.. Trodde min mamma jobbade idag men tydligen inte så missade middagen hon stått och lagat i flera timmar, såhär dåligt samvete.. Men när jag kom hem väntade massa vanilj hjärtan, jordgubbs mouse bakelser, ballerina, te och presenter! Älskar min familj och mina kompisar så otroligt mycket, utan deras närhet och stöd skulle jag aldrig äns stå kvar på denna jord. Och såklart älskar jag er mina underbara läsare! Happy Valentines day, I'm so far "forever alone" I can be.


Tar en dusch nu, berättar mer om dagen om ett tag!


NO ganstahh

Sitter och har NO nu, var faktiskt helt okej lunch idag såhär på Alla hjärtans dag! Men ska fortsätta plugga nu, har ju prov i veckan.. The war is over, mina tuggummin blev våldtagna som vanligt av mina små pöjkar, såhäääär jobbiga, love peace out.


Learn to live. Sanna ord.

Har varit en hektisk kväll men ändå väldigt lärorik. Man lär sig mer och mer var dag som går, och idag var en sån dag, lärde mig tolka människor på ett annat sätt. Det behöver inte betyda på ett bra men inte dåligt heller. För varje sak man lär sig här i livet, bär man med sig till döden. Man växer som individ. Tyvärr går vissa helt fel håll, glider in på helt fel spår men jag ska ta min riktning som pekar framåt och följa stigen jag på börjat.

Happy girl, free life.


Home for homework

Kom hem tidigt idag, har satt på te och tänkte försöka plugga lite.. Har både NO och Spanska prov i veckan så. Har beställt hem en kyckling pizza (bästaaaa) och nu dricker jag min andra store kopp te för dagen och äter Squares till "Familjen annorlunda" myyyys!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2914347/images/2012/pic_189273239.jpg" class="image">


På tuben

Är på väg nu, blir en kill dag idag.. Hoppas ni har en bra dag så hörs vi lite senare!


Jag sover..

..rubriken lyder, jag sover typ. Godnatt! Puss


Tjockis barn

Tjockade mig tillsammans med la famila med semlor, te och cola. Tagga veckan eller vad? Jag SKA överleva, för nästa vecka är det prao med Unni, gissa på vad?.. Mer om det sen.


Pannkaks bakning

Ikväll blev det pannkakor, made by me. Julia kom sen och vi nörda rMm haha. Resultatet blev ovanligt bra på caksen, proffs?!


Godmorgon, eller dag?

Frulle på bordet och mobilen i handen, så starta min morgon, standard.
Idag blir det nog att vara med Julia som just nu är och tränar, så vi får se vad vi orkar hitta på..

Varning för helt nyvakna bilder!


Hemma från Phuket

Kom nyss hem från bion, den var skit bra satt och Asgarva hela filmen typ med Julia och 8 grabbs framför hahaha! Det blev förresten "En gång i Phuket" istället och den rekommenderar jag starkt! Sitter i mjukis kläder nu och ska kolla på Ulriks nummer som jag missade som tydligen var så himla bra?..

Btw, skiiiiit stor salong och vi satt längst upp på balkongen.


Utgång

Sov hos Julia inatt efter festen, har kommit hem, ätit och nu blir det bio med tjejerna! Vet inte vad filmen heter? Typ 50/50 eller nåt sånt haha? Jaja, ska åka och möta dom i Tc nu så måste skynda mig.


I'm back on track

Kvälls fika med familjen, borsta gaddarna sen försöka sova, har ju i stort sett sovit i två dagar haha men ändå. Imorn blir det skola, känner mig faktiskt taggat! Är ju i och för sig bara två dagar till helg men det är skönt!
Godnatt på er mina fina läsare, statistiken höjs och eran Ida blir gladare!


vi hörs, vi ses i dina drömmar.

Sitter och messar med massa bla sitter Unni och skickar olagligt fula bilder på oss för ett år sen haha nej men dom var lite små gulliga! Har ganska nyss duschat, guuud vad skönt! Har aldrig känt mig så äcklig förut, usch..


HAHAHA hittade en bild på mig från 2010, oherre hur såg man ut!!? Dock redigerade ögon.

Mamma min ängel

Mammi kom nyss hem och hade stor handlat massa saker jag ville ha som hon vet att jag äter, men sen..

Jag gjorde ju ett inlägg om en cover all mix jag ville ha från Make Up Store, och den är min nu! Förutom det är Top Model påslaget på tv:n för tredje gången idag, man tröttnar aldrig!


Avocado haha?

Blev helt random sugen på avokado så fixade ihop något haha, så proffsig va?..
Dock har pluggandet inte gått nå vidare men men, så mycket var det inte som behövde göras tror jag..?


Då var det slut på friden..

..och böckerna är framme, eller rättare sagt papprerna. Vår skola är expert på att ge ut hundra miljarder lösblad i veckan, sen är det ju bara att att hålla reda på dom också..! Tillsammans med barnprogram på, standard när jag är sjuk.


Slappar dag

Kände att jag behöver vara hemma en dag till faktiskt, dock vill mina föräldrar att jag ska vara hemma hela veckan minst men nej nej nej, jag har ett liv också! Och jag är ju frisk i stort sätt!
Har dock inte kommit in i mina matvanor så vet inte hur mycket jag får i mig, men det blir en standard frukost när man varit sjuk i min onepiece och film!


Spel time, om jag nu orkar..

Tänkte försöka få igen ögonen nu eller lite vila i alla fall, så har man fått mensvärk på köpet också, toppen! Nej men det blir bog spel kväll/ natt (?) då jag och Robin laddat ner bokstavligen 20 nya spel haha!
Godnatt på er bästa bloggläsare!

 


Wipeout winter

Mamma kom hem med djungelvrål till mig, känner mig mycket bättre nu men är fortfarande helt slut i kroppen! Nog om det, försöker görs situationen lite bättre med Wipeout påslaget! Felix är ju för himla skön, min humor på hög nivå!


Everytime

Det blir bara inlägg när jag ska äta typ haha men nu ska jag få i mig lite gröt och te som mamma kom med medans jag laddat ner tusen spel!


Familjen Kardashian

Yes box, det är vad som är på tv:n just nu!


Toblerone, help me!

Är heeelt slut i kroppen och måste verkligen få lite energi! Hoppas tobleronen stannar i magen..


Fyfan för det här

Har vaknat nu av att min kropp är på väg att gå av, mår dock inte illa längre men har så jäkla ont i kroppen. Har aldrig varit såhär smal i hela mitt liv då jag spytt allt jag har i kroppen plus har inte ätit på nästan två dygn.. Fyfan för att vara magsjuk! Nu ska jag i alla fall försöka få i mig lite Activia och C-vitamin så jag inte svimmar nu efter all yrsel. Hoppas ni mår bra!

Spände ut min mage så mycket som möjligt, hemskt nu måste jag bli frisk!


Ingen bloggning

Har varit i stan och fikat..Kan tyvärr inte blogga mer idag, har blivit magsjuk och spytt åtta gånger och mår fortfarande skit illa. Gör ett inlägg imorgon om hur jag mår.


Bra dag på beställning

Sitter här uppe vid skol maten och kollar på när mina kompisar njuter av den ljuvliga maten.. Hoppas det blir en bra dag, och hoppas ni får en bra dag!
Puss från er Ida


Trötter butter try to be glader

Rubriken säger det mesta, men jag kämpar mig igenom dagarna i denna hemska skola. Nu ska jag spela klart nått spel min brorsa ladda ner till mig, han tog min iPhone och laddade ner massa spel och appar mesans jag rensade min mobil låda, vad skulle jag göra utan han? Ska Godnatt på er bloggisar, btw så har statistiken höjts, jippie!


Jag och Elin som tänkte växla pengar imorn, åldersgräns -.-

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2914347/images/2012/pic_188031396.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2914347/images/2012/pic_188031567.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2914347/images/2012/pic_188031593.jpg" class="image">


Ladda inför veckan

Kom nyss ut ur duschen. Nu måste jag ladda krafter inför veckan så avslutar denna helg som aldrig kommer komma tillbaka haha med is Chai latte och Marianne, muuuums!


Dagens fika

Vi tog som sagt bara en fika men det var mysigt det med! Sen köpte Fanny lite godis.


Make up (store)


Vi var också i Åhléns city och hitta massa snyggt, bra smink som måste köpas som Cover mixen här nere! Den grön aktiga nyansen placerar man under ögonen för att se piggare ut och undviker påsiga, trötta ögon. Den röd aktiga till finnar osv och den beiga för övriga rynkor och ojämnheter. Har sett många bloggare tipsa om den och har faktiskt provat den själv av en kompis, så den rekommenderar jag!

 Sjukt coola ögonskuggor och lös ögonfransar hittade vi också, skulle dock aldrig kunna ha på mig men riktigt coola!

image description

 

 

 


bekännelser..



Jag kollar ALDRIG på tv.

Jag har redan mer än 150 bilder på min iPhone efter 4 dagar, trots att jag rensat bort hälften..

Jag är skit rädd för flygkontroller, typ det värsta som finns!

Jag hatar när folk stökar till i mitt rum, i min säng osv om det är städat.

Jag har alltid varit sparsam men nu slösar jag bort mina pengar så fort jag fått dom

Jag har sjukt svårt att bli kär, har bara varit det en gång på riktigt men insåg det tyvärr för sent..

Jag har inte alls samma stil som mina kompisar, men vi funkar ändå

Jag säger alltid ''Det här kan jag, det här är jag bra på'' även fast jag suger på det jag gör haha

Jag har världens sämsta humor, folk skrattar inte med mig utan åt mig

Jag ser min familj, mina syskon som mina bästaväner

Jag hatar en tjej så mycket att det inte finns, även fast hon inte gjort nåt.. eller jo, tagit hela min värld ifrån mig.


Tack då Alton..

Nu blev man sugen! Dumma Alton, Ida wants cookie dooooo! :(


tired babes

Hej på er! Har ju som sagt varit i stan med Fanny, vi fikade och kollade runt lite dock var båda supertrötta!..



Sminket is gone

Har fixat mig nu men kom på att jag glömde allt mitt smink (det jag använder dagligen) hos Fanny igår så det blev med annat smink idag, har dock ingen ögonbryns penna i min färg haha.. Btw så hittade jag mina älskade Chanel örhängen i veckan!


Frukost nu

Vaknade för ett tag sen av att min mobil plingade ca 20 gånger haha har messat lite med Elin och nu håller jag på och äta frukost, dagens måltid!


Hem ljuva hem

Borta bra men hemma bäst. Det stämmer ju faktiskt! Har haft en mysig slappar kväll med familjen och bara njutit av att få vara hemma!.. Det behövs faktiskt ibland.


Då var morgon dagen planerad

Åker och träffar Fanny imorn igen, alltid lika kul! Sen får vi se vad vi hittar på?..


Melodifestivalen nästa

Nu sitter pyjamasen på och är plaserad framför TV:n. med Melodifestivalen påslaget! Nu är det Sean Banan som sjunger haha!


Lite små saker

Först så köpte jag en bh idag, sen har jag fått mina julklappar av Katja, jätte fina tack så mycket Katja!


God middag med familjen

Nu ska vi äta middag, var faktiskt länge sedan jag åt med familjen alla tillsammans!


Stan med Fanny

Sov hos Fanny igår med Isa som vi var hos tidigare på dan med Elin. Vi hade det riktigt mysigt med film kväll, alla deckade runt tolv, stackars barn!
Har varit en seg dag men jag och Fanny tog oss i alla fall iväg till stan runt halv fem.


Gymmet igår

Nu blir det att gymma, GO FOR IT! (gick inte att publicera igår)


fannys tidslinje


Spanska

Sitter på Spanskan med Filippa och lyssnar på vår söta, skelande dvärg lärare Paula haha fattar nada så tänkte Jobs vidare nu!

 


Snöstorm?!

Sitter nu på tuben och det bar ett herrans oväder ute (HAHA) gick med pälsluvan nerdragen över ögonen och halsduken uppe vid näsan haha.. Kommer nog inte hinna till första lektionen har dock fortfarande ont i magen och mår illa men inte mycket längre. Vi får hoppas att den här dagen blir bättre än gårdagen!


I'm running

Nu springer jag iväg till tuben dock är det väldigt mycket förseningar pga vädret men jag får hoppas jag kommer fram!


I'm bored it hurts

Har ju mått illa hela dagen och känt mig yr och nu när jag nyss duschade fick jag värsta magkramperna och höll på spy så skyndade mig upp, torka håret allt det där och la mig 20 över tio, vill inte bli ännu mer sjuk pallar inte och vinter kräk sjukan går ju nu, då flera kompisar har det.. Vi får se hur jag mår imorn, annars blir det bio med Elin! Godnatt mina bloggisar


They try to bring me down, but they can't.

Skapa tårar på mina nyss glimtande ögon.
Dra ner min mun som nyss riktade uppåt i ett leende.
Krossa mitt hjärta som nyss var helt.
Men ni kommer aldrig få mig att falla.


Varje dag..

Har varit en helvetes dag rent ut sagt, allt har varit skit. Har haft värsta migränen samtidigt som drama queensen har kört igång för fullt, så pinsamma bara. Aja så det har då varit en skit dag. Tåg luffa i ca 3 timmar med Isa, båda typ somna och sen åkte vi till Lilje och prova lite saker. Nu är jag hemma ä, ligger i min myshörna och dör helt ärligt har nyas tagit en Alvedon så får hoppas det blir bättre snart, sorry dudes att ni måste höra på mina klagomål men det är tyvärr anledningen till dålig bloggningen den här veckan.


Happy faces

Sitter just nu och har SO med min fina Fanny och vår vikare Elaine är hög gravid och norrländsk, jätte fyllig! HAHA skulle skriva gullig men fyllig funkar också.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2914347/images/2012/pic_187387907.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2914347/images/2012/pic_187387907.jpg" class="image">


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!